Antea Group

Wij zijn #fanvanbeheer

Fan van beheer

De beste beheersoftware bouwen we samen. Al jaren lang. Vanuit advies- en ingenieursbureau Antea Group leveren we daarvoor onze jarenlange expertise aan. Expertise over assetbeheer in onze fysieke leefomgeving: beheer en onderhoud, vervanging, inrichting, gebruik en beleving. Over kostenramingen, planningen, budgetten en gemeentefinanciën. Over data, informatie, standaarden, innovaties en ICT.

  • Wij geloven dat mensen willen wonen, werken, ontspannen en ontmoeten in een openbare ruimte die prettig is om in te leven. Een goed en efficiënt beheer van die openbare ruimte is alleen mogelijk met datagedreven oplossingen en innovatieve software.
  • Wij beloven het beste en meest duurzame beheersysteem voor de openbare ruimte. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen en optimaliseren wij de openbare ruimte. Nu en in de toekomst.
  • Wij handelen vanuit vakkennis. Die praktische no-nonsense aanpak helpt ons al meer dan 30 jaar om werelden samen te brengen. Als marktleider ontwikkelen wij daarnaast, samen met onze partners, het vakgebied verder. Zo dragen wij nu en in de toekomst bij aan een aantrekkelijke leefomgeving.

Dat doen we niet alleen, maar samen met enthousiaste en betrokken GBI gebruikers. De Gebruikersvereniging Antea Group is daarbij onze gesprekspartner. Zo maken we GBI elke dag beter. En bieden we de passende tools om in de juiste context, met een transparant en herleidbaar proces te komen tot de juiste afweging voor de fysieke leefomgeving.