Bas Boonstra: Fan van beheer

Meer dan 120 gemeenten vertrouwen op de GBI beheersoftware van Antea Group. Daar zijn wij trots op. Maar het is zeker geen reden om achterover te leunen. Om met GBI een state-of-the-art beheersysteem te blijven bieden, hebben we vorig jaar besloten om een nieuwe generatie software te gaan ontwikkelen. Met onze e-magazines en via andere kanalen en momenten gaan wij jou en de GVAG actief informeren en betrekken bij de ontwikkelingen rondom GBI. 

De wereld van de openbare ruimte ontwikkelt zich razendsnel. Al die ontwikkelingen, van vervangingsopgave, klimaatadaptatie tot energietransitie, gebeuren direct in de voor- en de achtertuin van de beheerder. Dat vraagt van de beheerder, en van ons, dat we mee ontwikkelen. Ik zie dat om me heen gebeuren. Dat is gaaf.

Een mooie ontwikkeling is de leerstoel ‘Managing Public Space’. Hiermee krijgt ons mooie, belangrijke en ook complexe vakgebied eindelijk de erkenning die het verdient!

Wij doen mee in het bestuur en de redactie van de Vereniging Stadswerk Nederland. Zij biedt gemeenten een forum om kennis en ervaring uit te wisselen. In 2020 gaat Stadswerk aan de slag met vijf super-actuele thema’s: klimaatadaptatie, circulaire economie, druk(te) openbare ruimte, connectiviteit en waardevol groen.

Ik ben er van overtuigd dat beheer – mét GBI – een sleutelpositie kan vervullen om beherend Nederland klaar te stomen voor de toekomst.

Kijk hieronder mijn filmpje: Bas Boonstra – Fan van Beheer!

Met vriendelijke groet,

Bas Boonstra
adviesgroepmanager

Neem contact op met Bas via GBI Servicedesk.