Beverwijk gefeliciteerd met de keuze voor GBI World

 width=Gemeente Beverwijk koos voor de update naar GBI World.  Gefeliciteerd en welkom in GBI World!

Ook gemeente Beverwijk was enthousiast over de performance, gebruiksvriendelijkheid, snelheid én de vele functionele verbeteringen in GBI World. Daarom koos Beverwijk– net als veel andere gemeenten – voor de update naar GBI World. ‘Samen kom je verder’ is het motto van het coalitieakkoord in de gemeente. Samenwerking staat ook centraal in de afspraken tussen gemeente en Antea Group, de leverancier van het GBI World beheersysteem. De gemeente werkt aan een groene en schone openbare ruimte. Met meer bomen op daarvoor passende plaatsen.

“Overal toegang, ook voor inspecteurs”

Een van de opgaven van de gemeente is om het fietsgebruik te stimuleren, in combinatie met veilige wegen in een prettige groene klimaatadaptieve omgeving. Voor een bereikbaar Beverwijk en aantrekkelijk wonen aan de rand van de Randstad. Marc Montauban, databaheerder openbare ruimte én wegbeheerder bij de gemeente vertelt daarom enthousiast over de voordelen van het online werken: “Met GBI World verwacht ik dat onze organisatie de volgende stap in het gebruik van de beheergegevens gaat maken. Door het werken in de cloud hebben we nu overal toegang tot onze data, is het makkelijker koppelen met applicaties van derden en is het toegankelijk voor  externen, zoals inspecteurs. Ook onze eigen buitendienstmedewerkers kunnen makkelijker bij de data. Dan kunnen ze live de data verrijken en bijwerken.”

Marc ziet nog meer voordelen van de nieuwe GBI World applicaties en modules: “Persoonlijk hoop ik meer inzicht in de rekenmethodiek te krijgen. Nu draaien we een planning en zien we een uitkomst, maar is het wat lastig ter doorgronden welke maatregelpakketten worden ingezet en voor hoeveel. In de nieuwe GBI World applicaties verwacht ik hier meer de vinger achter te kunnen krijgen.”

Al met al biedt de update naar GBI World daarmee een flinke verbetering voor de gemeente. De eerste oplevering is inmiddels uitgerold, waardoor de gemeente weer optimaal én in de cloud kan werken aan het beheer van alle assets in de openbare ruimte.

Beverwijk is hiermee klaar voor de toekomst. Gefeliciteerd!

Meer informatie? GBI accountmanager Cor Leenstra vertelt je graag meer over de mogelijkheden van GBI World en jouw update via GBI Servicedesk.