GBI Award 2022 voor Hengelo

GBIdag 2022
 width=Op de GBIdag werd de winnaar van de GBI Award bekend gemaakt. Deze prijs wordt jaarlijks door de GVAG uitgereikt. Gemeente Hengelo was dit jaar de winnaar.

Madurodam GBIdag 2022 – Het is inmiddels een mooie traditie. De uitreiking van de GBI Award door de de Gebruikersvereniging Antea Group (GVAG). Het bestuur van de GVAG reikt deze prijs elk jaar uit aan een gemeente die op toonaangevende wijze gebruikt maakt van de mogelijkheden van GBI beheersysteem voor het registreren, plannen en beheren van de openbare ruimte. Een gemeente met een voorbeeldfunctie in de regio. Een gemeente die open staat voor een experiment, verkenning of innovatie. En natuurlijk ook via de GVAG actief bijdraagt aan de doelen van de vereniging en het stimuleren van optimaal gebruik van GBI.

Op de GBIdag nam Linda Hof van de GVAG ons op ludieke wijze nam mee in de verborgen aanwijzingen die ze in GBIdag op diverse locaties had aangebracht. Patrick Zwerink mocht namens de gemeente Hengelo de trofee dit jaar mee naar huis nemen. De GVAG sprak lovende woorden uit de de inzet van Patrick voor de GVAG, actieve inbreng en deelname aan themagroepen, verbetervoorstellen voor IMBOR en ook zijn deelname aan de nieuwe GVAG kerngroep.

“Hengelo van harte gefeliciteerd met deze GBI Award!”