GBI e-magazine: Buiten werken met GBI World

In deze periode van het jaar zijn we veel buiten. Dan wil je ook jouw beheerdata en applicaties meenemen in het veld. GBI World maakt dat mogelijk. Vanuit de cloud heb je overal toegang tot jouw data en applicaties. Voor jou als beheerder, voor je collega’s van de buitendienst, maar ook voor een inspectiebureau of aannemer. Daarom in dit nummer speciale aandacht voor het buiten werken met GBI World.

Je leest over de praktijkervaringen van adviesbureau Tree-o-logic met inspecties boomveiligheid met GBI World. En gemeente Tynaarlo vertelt hoe tevreden ze zijn over de weginspectie en opname klein onderhoud met GBImaps. Ook staan we stil bij de het gemak van de maatregeltoets wegen in GBI World. Al deze ontwikkelingen worden gewaardeerd door jullie als GBI gebruikers.

Meer en meer gemeenten maken de stap naar GBI World. Zo koos gemeente Leeuwarden in een Europese aanbesteding vol overtuiging voor de SaaS oplossing van GBI World als beste beheersysteem. Recent maakten ook zes andere gemeenten de stap naar GBI World. Gefeliciteerd Leeuwarden, Beverwijk, Goeree-Overflakkee, Houten, Lingewaard, Roermond én Waalwijk. Met GBI World zijn jullie weer klaar voor de toekomst!

Wij zijn #fanvanbeheer. Veel leesplezier en een fijne zomer!