GBI Servicedesk: wij beantwoorden al je vragen!

Wij hebben service hoog in het vaandel staan. Met de GBI Servicedesk, die de helpdesk van GBI Services vervangt, doen wij meer dan alleen een vraag registreren en doorsturen.

Stel je vraag!

Bij de GBI Servicedesk bieden wij jou oplossingsgerichte en snelle ondersteuning. Want, goede software is één ding, eenvoud in gebruik en de service die je nodig hebt om projecten te laten slagen zijn net zo belangrijk. Onze adviseurs zitten voor u klaar!

De GBI Servicedesk bereik je via (0513) 63 44 44. Je kunt ook een e-mail sturen naar support@gbiservicedesk.zendesk.com. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur.

Vind je antwoord!

Op GBI Servicedesk vind je ook ons informatieportaal. In deze online omgeving vind je snel informatie over onze GBI producten: alle relevante informatie rondom software updates, maar ook gebruikershandleidingen en release notes. De informatie is overzichtelijk gerubriceerd en snel beschikbaar, wat het zoeken naar je antwoord vergemakkelijkt. En, je vindt hier ook tips en tricks van andere gebruikers.