GBIdag verplaatst naar 28 mei wegens coronavirus

We hadden er ontzettend veel zin in. Bovendien was de komende editie van de GBIdag een belangrijke om onze klanten en partners te informeren over alle ontwikkelingen rondom GBI. Toch hebben we besloten om het evenement uit te stellen naar donderdag 28 mei. Vanaf medio april kun je je opnieuw aanmelden.

Waarom uitstel: besmetting en verspreiding Coronavirus voorkomen!

Traditiegetrouw brengen enkele honderden deelnemers uit heel Nederland een bezoek aan onze GBIdag. De afgelopen week hebben we de ontwikkelingen rondom het coronavirus daarom nauwlettend gevolgd. Als ingenieurs- en adviesbureau hebben we gezondheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. We willen de bezoekers van de GBIdag niet blootstellen aan het risico van mogelijke besmetting. Ook willen we voorkomen dat het virus zich via onze GBIdag verder verspreidt.

Nieuwe datum: donderdag 28 mei

De GBIdag is een dag waarin je wordt meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen rondom beheer en onze software. De komende GBIdag is nog extra belangrijk omdat we onze gebruikers persoonlijk willen informeren over de doorontwikkeling van onze GBI beheersoftware. Wij hebben direct een nieuw datum vastgesteld: donderdag 28 mei. We heten iedereen dan (en hopelijk in goede gezondheid) opnieuw welkom in De Reehorst in Ede.