GBItoolbox: een gloednieuwe module vol slimmigheden. Nu beschikbaar!

 width=releasenieuws
Zomerstop? Niet bij GBIbeheersysteem! We hebben deze week een gloednieuwe module gelanceerd: de GBItoolbox! Vol met slimmigheden die jou helpen bij het beheer! Sinds begin augustus is de GBItoolbox live en bij de eerste klanten in productie.

Slimmigheden voor jou

Met onze kennis van Beheer, Data én ICT stoppen we de toolbox van GBI World vol met slimmigheden. Slimmigheden die jou helpen bij het beheer! De eerste – en heel praktische – verbetering in deze toolbox is een super handige formulieren-editor. Zeg maar GBI ‘paspoorten bewerken’ in hyperdrive-modus. Hiermee is het aanmaken, aanpassen of bewerken van formulieren (paspoorten) in GBI voor jou stukken eenvoudiger geworden.

“GBItoolbox vol met slimmigheden die jou helpen bij beheer!”

Gewoon zelf aan de slag

Met de GBItoolbox krijg je meer grip op je inrichting, data en workflows in jouw GBI beheersysteem. Je past de gegevens-formulieren (‘paspoorten’) gemakkelijk aan naar jouw wensen, informatiebehoeften en werkwijzen. Deze smart oplossing is direct verbonden met de kaartapplicatie GBImaps en past daarmee naadloos in de modulaire opbouw van GBI World.

Je ziet meteen hoe het formulier er uit ziet en je krijgt wat je ziet. Zo maak je jouw GBI nog meer op maat en geef je elke gebruiker de info die hij of zij nodig heeft. Gewoon zelf; zonder dure consultants.

“GBItoolbox maakt het bewerken van formulieren (paspoorten) veel handiger”

Daar word je vrolijk van

Daar wordt niet alleen de applicatiebeheerder vrolijk van, maar ook de gegevensbeheerder, de ICT manager en natuurlijk de GBI gebruiker. Deze smart oplossing is direct verbonden met de kaartapplicatie GBImaps en past daarmee naadloos in de modulaire opbouw van GBI World. De GBItoolbox is live gegaan en draait bij de eerste GBI klanten in productie. Komende tijd voegen we nog veel meer intelligentie toe aan deze toolbox. Met zo’n handige GBItoolbox wordt iedereen fanvanbeheer!

Meer info

Geniet van de zomer, rust lekker uit. Wij bouwen al weer verder aan de volgende verbeteringen. Na de vakantieperiode vertellen we je alles over deze nieuwe GBItoolbox. Hou je mailbox in de gaten. Kun je niet wachten? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via GBI Servicedesk.