Gemeente Maasgouw gefeliciteerd met de keuze voor update naar GBI World!

 width=Het aantal gemeenten dat de voordelen van GBI World ziet neemt toe. Ook gemeente Maasgouw kiest voor de update naar GBI World. 

Maasgouw is al jarenlang een enthousiaste en betrokken gebruiker van GBI beheersysteem. In 2021 won Maasgouw nog de GBI Award van de GVAG. Maasgouw is actief in de GVAG en de applicatiebeheerder John Peeters is een bekend gezicht op GBI en GVAG bijeenkomsten. Maasgouw ziet ook de voordelen van de performance, gebruiksgemak en het werken in de cloud en heeft -net als veel andere gemeenten- vol overtuiging gekozen voor de update naar GBI World.

Maasgouw werkt samen met andere gemeenten in de regio: Echt-Susteren en Roerdalen. Voor elk van deze drie MER gemeenten is het belangrijk dat hun eigen software optimaal aansluit bij de wensen en bedrijfsvoering van de eigen gemeente. Met per gemeente de best passende oplossing, waarbij wel gebruik gemaakt wordt van de kracht van de samenwerking. Net zoals andere gemeenten in de regio gaat Maasgouw gebruik maken van de nieuwe en verbeterde functionaliteiten van GBI World.

Maasgouw is hiermee klaar voor de toekomst. Gefeliciteerd!

 width=

Meer informatie? GBI accountmanager Güngör Arslan vertelt je er graag meer over.