GVAG Award: and the winner is ….

 width=

Met een live videoverbinding op de GBIdag werd vanochtend de GVAG Award uitgereikt aan de gemeente Maasgouw. Deze award wordt jaarlijks door het GVAG bestuur toegekend aan een gemeente die GBI volop gebruikt voor het registreren en beheren van de assets in de openbare ruimte. Een gemeente die een voorbeeldfunctie heeft in de regio en in is voor een experiment, verkenning of innovatie. En, natuurlijk een gemeente die zich inzet voor de gebruikersvereniging.

Uit het juryrapport: ‘Maasgouw is sinds 2008 lid van de GVAG en heeft fanatieke GBIgebruikers die alle modules van het beheersysteem uitnutten. Deze mensen zijn ruim vertegenwoordigd in themagroepen van de GVAG, zijn veelvuldig te vinden op vakbijeenkomsten en gebruiken het forum om hun kennis te delen. Daarnaast is de commitment voor GBImaps en IMBOR groot. Maasgouw staat open voor datatransitie. Voor riolering is de GWSW ge├»mplementeerd. De gemeente is verbonden aan de global goals en willen GBI inzetten om bijvoorbeeld haar klimaatdoelen te behalen.’

Eerdere winnaars van de GVAG Award waren gemeenten Almelo, de BAR-organisatie, Echt-Susteren en Valkenswaard. We feliciteren Maasgouw van harte met deze erkenning.