GVAG blij met toekomstbestendige doorontwikkeling GBI World

Nieuwsbericht

 width=De GVAG staat voor de belangen van GBI gebruikers, nu én in de toekomst. Het bestuur van de GVAG is blij met de toekomstbestendige koers van GBI en staat volmondig achter de realisatie van GBI World: “Als vereniging staan wij voor de belangen van onze GBI gebruikers, nu én in de toekomst. Antea Group biedt continuïteit voor de GBI gebruikers en perspectief voor de toekomst.”

De Gebruikersvereniging Antea Group (GVAG) steunt de keuze om GBI beheersysteem toekomstbestendig te maken met GBI World, het smart asset platform. In het kader van continuïteit is zojuist bekend geworden dat Antea Group, net zoals met GBI World, ook het volledige beheer en onderhoud van GBI 6 in eigen beheer gaat nemen. Dit betekent dat per 1 januari 2023 de samenwerking met voormalig bouwpartner DataQuint wordt beëindigd. De GVAG plaatste daar zojuist een bericht over.

“We beseffen dat niet elke gemeente nu al de update naar dit nieuwe platform kan of wil maken. Daarom vinden we het erg belangrijk dat alle huidige GBI 6 gebruikers hun huidige licenties onbeperkt kunnen blijven gebruiken. Ook brengt Antea Group eind dit jaar nog een update op de 6 versie uit. Natuurlijk kunnen alle gebruikers en dus ook de GVAG leden voor al hun vragen en support terecht bij de GBI Servicedesk van Antea Group.”

De GVAG is we blij met de duidelijkheid die dit biedt voor GBI gebruikers: “De belangen van ons als gebruikers zijn hiermee geborgd, zowel voor GBI World gebruikers, als voor GBI 6 versies.”

Lees hier het volledige bericht van de GVAG.

Voor vragen kun je contact opnemen met de bestuursadviseur van de GVAG; Berto Smit e-mail b.smit@gvag.nl