Hattem welkom in GBI World

 width=Gemeente Hattem gefeliciteerd met de uitrol van GBI World! Ook gemeente Hattem is #fanvanbeheer en maakt nu gebruik van GBI World, het smart asset platform voor management van de fysieke leefomgeving.

Begin februari werd GBI World voor gemeente Hattem uitgerold. Hattem beschikt hiermee over een toekomstbestendig beheersysteem met actuele data van het gemeentelijke beheerareaal. Het nieuwe smart asset platform werd positief ontvangen. Timo van Westerlaak, beheerder civiele techniek geeft aan: “Mijn collega’s en ik zijn enthousiast over GBI World. We hebben er zin in om met GBI World te werken. De GBIportal geeft toegang tot alle modules en onze ondersteuners zagen meteen al dat de nieuwe kaartapplicatie GBImaps zo lekker werkt. Echt leuk om te gebruiken en een duidelijke verbetering ten opzichte van ons vorige systeem!”

“Beheerders zijn enthousiast en hebben zin om met GBI World te werken”

De gemeente gaat actief aan de slag met de nieuwe beheersoftware. Met GBI World kan de gemeente nu zelf de revisies en mutaties verwerken, zodat het beheerareaal altijd up-to-date is. Met formulieren (paspoorten) wordt de beheerdata van wegen, openbaar groen, bomen, riolering en openbare verlichting bijgehouden. Voor collega’s worden eenvoudig kaartjes gemaakt en gedeeld. En, er gaat letterlijk een nieuwe wereld open door de koppelingen met derden. Omdat GBI World in de cloud beschikbaar is hebben ook medewerkers van de buitendienst toegang tot de kaart en op maat gemaakte formulieren (paspoorten) van GBImaps. Hattem wil de mogelijkheden van het GBI platform ten volle benutten, ook aannemers of inspectiebedrijven krijgen hun eigen toegang tot de cloudomgeving.

Meer informatie via GBI Servicedesk.

 width=