John Joosten nieuwe voorzitter GVAG

 width=De GVAG maakt bekend dat John Joosten per 1 december de nieuwe voorzitter is van de Gebruikersvereniging Antea Group (GVAG). Hij volgt daarmee Arco Hofland op. John Joosten is burgemeester van GBI gemeente Dinkelland. Het GVAG bestuur is ervan overtuigd dat John op een enthousiaste en inspirerende wijze leiding zal geven aan de GVAG.

John is een bestuurder met ervaring in zowel de private als de publieke sector, waaronder in de IT-sector: ‘Het is goed om te zien dat er zoveel actieve leden zijn die zich inzetten voor goede beheersoftware waarmee gemeenten sturen op hun assets voor een leefbare openbare ruimte. Ik kijk ernaar uit om de leden van de GVAG te ontmoeten.’

John Joosten volgt hiermee Arco Hofland op, voormalig burgermeester van Rijssen-Holten. Het GVAG bestuur bedankt Arco voor zijn optimistische, kritische en toegewijde werkwijze bij de realisatie van de overgang naar GBI World. Ook namens Antea Group en GBI feliciteren we John van harte met deze nieuwe functie en natuurlijk bedanken ook wij Arco voor zijn enthousiasme, inzet en betrokkenheid bij de ontwikkeling en realisatie van GBI World in de afgelopen jaren.

De Gebruikersvereniging Antea Group is de eerste onafhankelijke gebruikersvereniging voor informatiesystemen voor beheer van de openbare ruimte in Nederland. De GVAG behartigt de belangen van haar leden en deelt kennis en ervaringen voor ontwikkeling van de software.

Lees het volledige bericht op de GVAG website.