Kerngroep en expertgroepen GVAG

 width=De GVAG (Gebruikersvereniging Antea Group) is een belangrijke partner bij de bouw en ontwikkeling van GBI. Met een kerngroep en expertgroepen werken Antea Group en GVAG op verschillende niveaus met de enthousiaste GBI gebruikers samen aan de voortdurende verbetering van GBI World smart asset platform.

Tijdens een bijeenkomst in Thialf eind 2021 is met de aanwezige bestuurs- en themagroepleden gesproken over een herijking van de opzet van de GVAG themagroepen. Op de GVAG website vind je een presentatie met meer informatie over overwegingen en achtergronden. De GVAG is op dit moment een kerngroep aan het samenstellen. Deze kerngroep denkt vanuit tactisch en strategisch perspectief mee over de verdere ontwikkeling van GBI World en de wereld van de gebruiker. De eerste bijeenkomst staat 8 april gepland.

“Expertgroepen sluiten aan bij de sprints”

Nieuw dit jaar zijn de expertgroepen. Expertgroepen sluiten aan bij de (voorbereiding van) diverse sprints en sparren met Antea Group over de inhoud van specifieke GBI functionaliteiten. Het voordeel is dat expertgroepen tijdelijk bestaan gedurende 2-4 maanden wanner een sprint gaande is. Zodat je als deelnemer in vrij korte doorlooptijd en met relatief weinig inzet een gerichte bijdrage kunt leveren aan de verdere doorontwikkeling van GBI.

Op de GVAG website lees je meer over de kerngroep en expertgroepen. Tijdens de informatiesessie van 14 april geeft de GVAG je meer informatie over de expertgroep ‘Verbinden’. Weet je nu al dat de expertgroep ‘Verbinden’ echt iets voor jou is? Meld je dan alvast aan voor de expertgroep door een e-mail te sturen naar Linda Hof.

Meer informatie:

Linda Hof of kijk op www.GVAG.nl