Kom je ook op de GVAG bijeenkomst? Programma bekend!

 width=

In een sportieve en boeiende omgeving word je bijgepraat over de ontwikkelingen rondom GBI en de wereld van beheer. Wij werken samen met de GVAG hard aan de ontwikkeling en verbeteringen in GBI. Daarnaast is het beheer van de openbare ruimte volop in beweging. De GVAG nodigt jou als GBI gebruiker uit voor haar jaarlijkse bijeenkomst. Deze vindt plaats in het mekka van de schaatswereld, Thialf. Kom je ook?

De GVAG heeft een interessant programma beschikbaar. Kom bijvoorbeeld te weten hoe Thialf haar data en informatie gebruikt. Hartstikke interessant! En, denk mee in de strategiesessie GBI. Wij vinden jouw inbreng erg waardevol.

VNG praat je bij rondom de doelstellingen en basisprincipes van Common Ground. Dit is een belangrijke ontwikkeling, ook binnen GBI World. Wat dat precies betekent, vertelt GBI adviseur Adri Wiersma. Vervolgens geeft informatiemanager Gerry de Koning van de gemeente Almere inzicht in een praktijkcase van Common Ground, aan de hand van meldingen openbare ruimte.

De GVAG en wij nodigen je graag uit op 4 november voor de bijeenkomst ‘GBI World – Allround kampioen!’. Het uitzicht is op deze dag spectaculair, dat beloven wij nu al.
Aanmelden doe je via de aanmeldknop. Wij zien je graag op 4 november om 10.30 uur in Thialf (Heerenveen)!

foto: Thialf.nl