Locaties

In de aanloop naar de GBIdag 2019 delen wij verschillende facts & figures over ‘GBI toen en nu’. Volg deze berichten, en word tijdens deze lustrumdag op 21 maart GBIgoeroe van de eeuw!

Locaties

De GBIdag is inmiddels een fenomeen en altijd op een aansprekende locatie. Terwijl in 1999 de eerste dagen gewoon plaatsvonden op onze kantoren, regionaal en per beheerdomein. Een deel voor groen, een deel voor riolering. Al gauw bleek dat zowel voor de software, alsook voor de informatievoorziening en de kennisdeling, een integrale aanpak meer soelaas bood. Het regionale bleef echter in eerste instantie. En, elke regio had een voetbalclub, of zelfs een vliegveld. Zo stonden we in 2000 met z’n allen op de velden van Groningen, RKC en Feyenoord. En in 2001 op de landings- en startbanen van Airport Eindhoven en Lelystad. Daarna werden we een beetje ‘posh’ en weken we uit naar landgoederen. Op het prachtige Havixhorst in De Wijk en MariĆ«nwaerdt in de Betuwe. Hier leidden mooie sessies en goede gesprekken beetje bij beetje naar de software zoals we die nu kennen.

Daarna gingen we van AC Restaurant Meerkerk naar de Reehorst in Ede. En nu, op de 20ste GBIdag is het tijd voor een nieuwe locatie: De Rijtuigenloods in Amersfoort, integraal en landelijk, zoals ook GBI bedoeld is.