Nieuwe release van GBI!

GBI gaat naar de cloud! Met de nieuwe release van GBI komt er een vernieuwde versie van de kaart- en registratiemodule van GBI beschikbaar. GBImaps vervangt de verouderde versies van GBIdesktop én GBIonline.

 width=

Bas Boonstra, productmanager GBI, vertelt hierover: ‘Met deze nieuwe release zijn we met GBI weer helemaal voorbereid op de toekomst. Met één applicatie via het internet, waarmee je overal toegang hebt tot jouw waardevolle beheergegevens. Met één applicatie, altijd en overal. Binnen is buiten, en buiten is binnen.’

Snelle performance

Dit nieuwe GBImaps werkt daarnaast ook razendsnel. Dat hebben we in elke live demo kunnen laten zien. Een forse verbetering in performance! De nieuwe interface is modern, vriendelijk en werkt eenvoudiger. Uiteraard zijn alle benodigde essentiële functionaliteiten opgenomen. En natuurlijk ontwikkelen we hard door. Een van onze speerpunten is bijvoorbeeld de rioolfuncties verder te verbeteren. Dat doen we samen met een groep GBI gebruikers vanuit de GVAG. Tot slot biedt de nieuwe GBI release ook veel meer mogelijkheden om bijvoorbeeld gegevens naar inwoners te presenteren. Zo wordt GBImaps nu al gebruikt om bijvoorbeeld strooiroutes te presenteren op gemeentelijke websites.

Alle GBI modules via één portal

GBI is modulair van opzet. Verschillende onderdelen en functies in één samenhangend systeem. Via de GBI portal heb je toegang tot alle onderdelen van GBI. Vanzelfsprekend vind je hier de vertrouwde GBIappsbank en GBIkennisbank terug, in een nieuw en modern jasje. Maar ook de GBIconnector voor alle data-integratie; zoals de GEO koppeling met de BGT (één- en tweerichtingsverkeer) en geborgd in- en uitlezen van inspecties. Ook dashboards en rapportages zijn hier beschikbaar.

Aanmelden

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor een live-demo. Of meld je meteen aan voor de upgrade en transitie. Onze accountmanagers nemen dan contact met je op.

Meer informatie bij Bas Boonstra via GBI Servicedesk.