Noaberkracht: werkt gewoon beter met de GBI World update

Welkom Dinkelland en Tubbergen in GBI World!
Voor Noaberkracht was het duidelijk: deze samenwerkingsorganisatie van de gemeenten Dinkelland en Tubbergen koos voor GBI World. De organisatie is ambitieus en heeft professionaliteit en creativiteit hoog in het vaandel. Zowel de visie op datagedreven werken, als de performance, snelheid én het gebruiksgemak van GBI World passen goed bij deze ambitieuze beheerorganisatie. Bijkomend voordeel is dat de gemeente nu veel eenvoudiger een grotere groep collega’s gebruik kan laten maken van het beheersysteem. De update naar GBI World is als sinds 1 juli operationeel. Tot grote tevredenheid.
 width=

Professioneel, creatief en vernieuwend

Noaberkracht  is een ondernemende organisatie van twee gemeenten (Dinkelland en Tubbergen) die waardevolle en duurzame effecten voor de samenleving wil bereiken. Noaberkracht is een informele organisatie, gericht op samenwerken, pro-actief en met korte communicatielijnen. Van de medewerkers worden creativiteit, pro-activiteit, vernieuwende inzichten én een professionele houding verwacht. Kortom: kernwaarden die goed passen bij GBI World.

Daarom kozen de gemeenten Dinkelland en Tubbergen voor de update naar GBI World. Op managementniveau van deze gemeentelijke samenwerkingsorganisatie wordt de visie van GBI World omarmt – met de principes van common ground en het datagedreven werken.

Ook op de werkvloer zijn de beheerders onder de indruk van de snelheid, performance en gebruiksvriendelijkheid van GBI World. De gebruikers zien veel functionele verbeteringen ten opzichte van hun vorige GBI 6 versie.

Dinkelland en Tubbergen kozen er voor om hun huidige cloudapplicatie over te zetten en net als veel andere gemeenten te updaten naar GBI World. De update verliep zeer voorspoedig en soepel. Per 1 juli zijn beide organisaties al operationeel. En werken ze tot grote tevredenheid met GBI World.

“Als je werkt voor de afdeling Openbare ruimte
dan maak je écht een wereld van verschil!”

Grotere groep gebruikers

Eén van de vele voordelen van GBI World is dat de gemeente verlost is het betalen per gebruiker. Met GBI World kunnen nu veel meer collega’s gebruik maken het het beheersysteem. Tientallen medewerkers van de buitendienst worden daarom nu opgeleid in werken met GBImaps. Dat maakt het mobiel werken met  GBI veel toegankelijker. Zo wordt het ook eenvoudiger om mutaties sneller door te geven. Binnen is buiten en buiten is binnen!

Met GBI World beschikt Noaberkracht altijd over de meest actuele en toekomstgerichte GBI beheersoftware.  Altijd en overal, op elke werkplek. Daarnaast is het ook veel eenvoudiger om zo de data up-to-date te houden. En dat werkt gewoon beter, voor iedereen.
Dinkelland en Tubbergen zijn hiermee klaar voor de toekomst. Gefeliciteerd!
Meer informatie? We vertellen je er graag meer over, neem contact op via GBI Servicedesk.
 width=