Ook BOR gaat voor-SOR-teren op de SOR

 width=

Voor opgaven als klimaatadaptie, energietransitie en een slimme leefomgeving zijn eenduidige gegevens nodig: van BOR tot BGT, BAG, WOZ en meer. De Samenhangende Objecten Registratie (SOR) vormt straks het datafundament van elke overheidsorganisatie. Dit wil je goed regelen. Zeker omdat de komst van die SOR flinke impact heeft op jouw data, werkprocessen en ICT.

Dit betekent dat een groot deel van jouw organisatie aan de bak moet. Waar begin je, welke keuzes maak je en wanneer moet je zo ver zijn? Antea Group geeft richting met een serie workshops in abonnementsvorm. Wil je ook slim voor-SOR-teren? Meld je aan voor het abonnement.

De Samenhangende Objectenregistratie zorgt voor consistente gegevens over objecten in de buitenruimte. Een prachtige ontwikkeling, met grote impact voor overheidsorganisaties. Wat betekent de Samenhangende Objectenregistratie voor jouw organisatie, voor de werkprocessen, bestaande data en samenwerking met andere partijen? Waar begin je en welke keuzes maak je?

Goed voorbereid op weg

Antea Group geeft richting. Tijdens de workshops geven we inzicht in de veranderingen voor jouw organisatie. We helpen bij het formuleren van een visie zodat je onderbouwde keuzes kunt maken. We laten kansen zien, doorlopen de stappen die je gaat nemen en schetsen de contouren van het totale plan. Na deze workshops kun je direct aan de slag, goed voorbereid op weg naar 2025. Met een abonnement op ons SOR-kennispakket sta je alvast uitstekend voorgeSORteerd. In het abonnement is een verdieping voor BOR opgenomen ‘Verharding, groen en water’.

Ook slim voor-SOR-teren? Check onze website

Of neem contact op met de GBI Servicedesk.