Gegevens beheren via de kaart

Eenvoudig gegevens creëren, muteren, analyseren en presenteren met GBImaps
Contact

Optimaliseer jouw gegevensbeheer met GBImaps: razendsnel, efficiënt, intuïtief en conform moderne standaarden. Ontdek de meerwaarde van datagedreven beheer op de intuïtieve kaart van GBImaps – waar data, locatie en efficiëntie samenkomen voor gestroomlijnd beheer van jouw objecten.

Data als Fundament

‘Data op orde’ is cruciaal voor effectief beheer openbare ruimte. Data vormt het fundament onder talloze werkprocessen binnen en buiten de organisatie. Niet alleen voor beheer van de openbare ruimte, maar ook voor andere opgaven. Van energietransitie, klimaat, verduurzaming tot woningbouwopgave en Omgevingswet. Overal speelt betrouwbare beheerdata een centrale rol.

Centrale rol voor de gegevensbeheerder

In een datagedreven gemeente vervul je als gegevensbeheerder een volwaardige en belangrijke, centrale rol. Een goed proces rondom het ABC-tje (Actuele, Betrouwbare en Complete gegevens) borgt de weerspiegeling van de voortdurende veranderingen in de leefomgeving. Er verandert immers voortdurend wat in de leefomgeving. Hier nieuwbouw, daar een rotonde aanleggen, een boom wordt gekapt, een lichtmast wordt omver gereden en nieuwe inspectiegegevens worden aangeleverd.

Gegevensbeheer via de kaart

De locatie is de ingang voor veel objecten in de openbare ruimte. Via de kaart krijg je inzicht in de aard, omvang, samenstelling of ligging van alle objecten (ook wel kapitaalgoederen, of ‘assets’). Beheer, creëer, muteer, registreer, analyseer en deel jouw beheerdata eenvoudig via de kaart van GBImaps. Voor het gegevensbeheer beschik je over verschillende formulieren (‘gegevenspaspoorten’) die je eenvoudig zelf op maat inricht en samenstelt. Zo krijg iedere gebruiker de informatie voorgeschoteld waar hij of zij behoefte aan heeft. Met de nodige rechten natuurlijk, zodat de kwaliteit van de data geborgd is.

Je neemt eenvoudig mutaties vanuit de BGT over, of creëert zelf nieuwe beheerobjecten wanneer dat nodig is. Je verrijkt de objecten met relevante beheerdata. Je importeert inspectieresultaten en presenteert deze thematisch op kaart. De kaartapplicatie beschikt over een aantal handige GIS-functionaliteiten voor ruimtelijke, thematische en grafische analyses en presentaties. Import en export van verschillende (open) standaarden is geborgd. Lijstoverzichten geven je inzicht in de attributen van de objecten in jouw database. De visuele aanpak maakt complexe informatie begrijpelijk en aantrekkelijk. Samen met je collega’s van de vakafdelingen, functioneel beheerders en Geo- of BGT-beheerders zorg je zo voor compleet, actueel en betrouwbaar datamanagement.

En de performance? Die is onovertroffen. De kaartapplicatie werkt intuïtief en razendsnel. Binnen en buiten, op elk device. Gegevensbeheer was nog nooit zo leuk.

Moderne standaarden en integratie

Het gegevensbeheer in GBI World maakt gebruik van alle moderne standaarden, zoals IMBOR en GWSW. Deze standaarden spelen een belangrijke rol in het op orde houden, standaardiseren en uitwisselen van gegevens met partners in de keten. Van objectregistratie, tot koppeling met BGT en integratie in de keten. We werken momenteel aan nieuwe uitwisselstandaarden zoals BORius en CORE (de centrale objectenregistratie) om informatie gedurende de levensduur van een object vast te leggen.

Gegevens beheren via de kaart

Optimaliseer jouw gegevensbeheer met GBImaps: razendsnel, efficiënt, intuïtief en conform moderne standaarden. Ervaar de meerwaarde van datagedreven beheer via de intuïtieve kaart van GBImaps – waar data, locatie en efficiëntie samenkomen voor gestroomlijnd beheer van jouw objecten.


De voordelen van onze oplossing

Efficiënt gegevensbeheer

Betrouwbare data is het fundament voor diverse werkprocessen, van beheer openbare ruimte tot klimaat, duurzaamheid en Omgevingswet. Eenvoudig gegevens creëren, muteren, analyseren en presenteren met GBImaps

Modern en toekomstbestendig

In een datagedreven gemeente speelt de gegevensbeheerder een cruciale rol in het borgen van actuele, betrouwbare en complete gegevens. Met GBI World beschik je over moderne en toekomstbestendige tools voor jouw werk. Binnen is buiten. De SaaS oplossing zorgt dat je altijd in dezelfde omgeving werkt, overal en altijd. Neem je beheerdata eenvoudig mee naar buiten

Flexibel en locatiegericht werken

Gegevensbeheer via de kaart biedt flexibiliteit met aanpasbare formulieren en gegevenspaspoorten, zodat gebruikers specifieke informatie ontvangen. Krijg inzicht in de aard, omvang en ligging van alle objecten in de openbare ruimte.

Snelle mutaties en gegevensverrijking

Eenvoudige overnemen van mutaties uit de BGT, of zelf creatie van nieuwe beheerobjecten. Verrijking met relevante data en import van inspectieresultaten

Onovertroffen performance!

GBImaps biedt een onovertroffen performance met razendsnelle, intuïtieve kaartfunctionaliteiten op elk device

Benieuwd naar de oplossingen van GBI World voor jouw situatie?

Neem even contact op, of bel ons op 051 363 44 44. We komen graag bij je langs voor een demo of toelichting!

Neem contact met mij op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.