Interactieve dashboards

Jouw data overzichtelijk in beeld; voor beheer, beleid, management én bestuur
Contact

Ontdek GBIinsights: de oplossing voor het helder en visueel presenteren van jouw waardevolle beheerdata. Laagdrempelig, visueel en interactief.

Met interactieve dashboards biedt GBIinsights een overzicht van kerngegevens zoals aard, omvang, samenstelling en ligging van de assets. Daarnaast biedt het ook inzicht in de kwaliteit, kosten, maatregelen en planning. Al deze informatie wordt via de API opgehaald uit de GBI-database.

Bewezen marktstandaarden

De dashboards van GBIinsights zijn gebaseerd op bewezen marktstandaarden van Microsoft PowerBI. Heb je aan de standaard dashboards niet genoeg? Onze maatwerkoplossingen bieden uitgebreide mogelijkheden om de dashboards verder in te richten of af te stemmen op jouw informatiebehoeften. Voor de gevorderde ‘power-user’ zijn er ook mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan met aanpassen of inrichtingen van dashboards

Inzichtelijke, toegankelijke, en aantrekkelijke dashboards

Het resultaat? Inzichtelijke, toegankelijke, en aantrekkelijke dashboards die snel, soepel en simpel te gebruiken zijn. Of je nu een eindgebruiker, beheerder, gegevensbeheerder, beleidsmaker, manager of bestuurder bent, GBIinsights maakt beheerdata overzichtelijk en direct toepasbaar. Benut de kracht van dashboards en breng jouw beheerdata helder in beeld.

GBIinsights maakt beheerdata overzichtelijk en toepasbaar

Interactieve standaard dashboards voor iedereen die betrokken is bij de openbare ruimte: beheer, beleid en management


De voordelen van onze oplossing

Razendsnel en laagdrempelig inzicht in beheerdata

Krijg snel inzicht in assets, kwaliteit, kosten en planning zonder GIS-capaciteiten. Voor iedereen, geen GIS-expertise of SQL query’s meer nodig

Visueel aantrekkelijk en toegankelijk

De dashboards bieden eenvoudige, toegankelijke, overzichtelijke en bovenal een visueel aantrekkelijke weergave van complexe beheerdata.

Voor iedereen

Gebruiksvriendelijke en intuïtieve dashboards zijn geschikt voor elke rol, van beheerder tot bestuurder.

Strategische profilering

Dashboards bieden een krachtig middel bij profilering van beheer en ondersteunen de strategische besluitvorming door management en bestuur.

Benieuwd naar de oplossingen van GBI World voor jouw situatie?

Neem even contact op, of bel ons op 051 363 44 44. We komen graag bij je langs voor een demo of toelichting!

Neem contact met mij op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.