Meerjarenplanning

Een meerjaren doorrekening van kosten, begroting of planning. Eenvoudig en snel, voor elke asset
Contact

Met de GBIappsbank heb je een krachtige tool in handen voor het opstellen van kostenramingen en planningen voor al jouw assets. Of het nu gaat om wegen, groen, bomen, civiele kunstwerken, verlichting, riolering, of andere objecten in de openbare ruimte.

Kwalitatief plannen op basis van inspectieresultaten

Voor assets als wegen, riolering of civiele kunstwerken biedt de GBIappsbank jou de mogelijkheid op basis van inspectiegegevens een kwalitatieve planning op te stellen. Je integreert inspectieresultaten tot een planning, waardoor je gericht kunt anticiperen op benodigd toestandsafhankelijk onderhoud. Dit biedt voordelen in het efficiënt beheren en onderhouden van de assets.

Cyclisch plannen op basis van onderhoudsintervallen en levensduren

Met de GBIappsbank Kun je een cyclische meerjarenplanning opstellen voor het onderhoud van alle assets. Van dagelijks en verzorgend onderhoud, tot periodiek groot onderhoud op basis onderhoudsintervallen en natuurlijk ook vervanging bij verwachte einde levensduur. Of het nu gaat om riolering, wegen, civiele kunstwerken, groen, bomen, speeltoestellen of verlichting, je kunt de beheerstrategie afstemmen op specifieke kenmerken, eigenschappen of ligging van het object. Zo optimaliseer je het beheer en minimaliseer je ongeplande kosten gedurende de gehele levensduur. Dat is life-cycle-costing met GBI World!

MJOP voor gebouwen en civiele kunstwerken

Met deze tool ga je verder dan alleen wegen en groen. Je stelt eenvoudig een meerjarenonderhoudsplanning op voor gebouwen en civiele kunstwerken, waarbij je rekening houdt met de levensduur, onderhoudsintervallen en benodigde investeringen. Zo plan je gericht vooruit en minimaliseer je verrassingen.

Onovertroffen rekenfuncties

De rekenfuncties in de GBIappsbank zijn eenduidig en gestandaardiseerd opgezet. Dit betekent dat je gemakkelijk je weg vindt. Ken je er een, dan begrijp je ze allemaal. Vooraf krijg je inzicht in mogelijke uitval van objecten, waardoor je grip hebt op de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de planningsresultaten. Bijkomende kosten, zoals staartkosten, voeg je eenvoudig toe. Je rekent met verschillende beheerstrategieën die je afstemt op jouw situatie. Een berekening past je eenvoudig aan voor verschillende scenario’s. De resultaten van je berekende planning of begroting presenteer je in draaitabellen (kubussen) of grafieken. GBI World biedt je zo controle over het benodigde onderhoud.

Visuele presentatie en integrale projecten

Leg de resultaten van de planning vast in je database en gebruik de visuele presentatie op de kaart of in dashboards met meerjarenprognoses. Met de technische assetplanningen als basis definieer je integrale projecten en stel je een afgewogen meerjarenprogramma op voor groot onderhoud en vervanging. Zo behoud je controle en overzicht over het beheer van de openbare ruimte.

Eenvoudig een doorrekening van jouw assets

GBI World biedt onovertroffen rekenfuncties voor kosten, planning en strategieën. Eenvoudig en snel, voor elke asset. Van lifecycle costing tot meerjarenplanning.


De voordelen van onze oplossing

Efficiënt rekenen, plannen en begroten

Een gestandaardiseerde opzet zorgt voor een uniforme gebruikerservaring, doelmatigheid en bovenal gemak voor jou als gebruiker. Wanneer je één rekenapp kent, begrijp je direct de functionaliteit van de andere rekenapps.

Flexibel rekenen en afgestemd op jouw situatie

Pas de maatregelen, prijzen en beheerstrategie aan op jouw situatie. Stel beheerstrategieën en werkpakketten samen op basis van kenmerken die voor jouw situatie relevant zijn. Onovertroffen flexibel.

Tijdige onderhoudsprognoses

Creëer gedetailleerde onderhoudsplanningen op basis van inspecties en toestandsgegevens.

Lifecycle costing

Verbeter de financiële duurzaamheid en krijg grip op de volledige levensduurkosten van jouw assets. Van aanleg, tot onderhoud en vervanging of sloop bij einde levensduur.

Flexibel rekenen en afgestemd op jouw situatie

Pas de maatregelen, prijzen en beheerstrategie aan op jouw situatie. Stel beheerstrategieën en werkpakketten samen op basis van kenmerken die voor jouw situatie relevant zijn. Onovertroffen flexibel.

Benieuwd naar de oplossingen van GBI World voor jouw situatie?

Neem even contact op, of bel ons op 051 363 44 44. We komen graag bij je langs voor een demo of toelichting!

Neem contact met mij op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.