Werken in de cloud 100% SaaS

Webbased, altijd en overal toegang tot jouw data en applicaties
Contact

Want de werelden van ICT, data, software en beheer veranderen. We zijn altijd online en verwachten dat ook van een modern beheersysteem. GBI World is daarom 100% SaaS: ‘software as a service’. GBI World is een oplossing die volledig in de cloud werkt, met veel voordelen.

SaaS: altijd en overal toegang

GB World gebruikers profiteren van eenvoudige toegang tot het smart asset platform via hun webbrowser. Hierdoor heb je geen lokale software-installaties op individuele apparaten meer nodig. Via de GBIportal heb je altijd en overal toegang tot jouw GBI applicaties, je waardevolle beheerdata én gekoppelde applicaties van derden. Ook inspecties en bijvoorbeeld rioolfilmpjes zijn online opgeslagen, kunnen niet meer kwijtraken en zijn altijd onder handbereik voor degene die ze nodig heeft.

Modulair platform: GBI World

Het GBI World beheersysteem is modulair opgebouwd, aansluitend op overheidsprincipes van ‘common ground’. Dit omvat het gebruik van open source softwarecomponenten, waardoor organisaties minder afhankelijk zijn van één leverancier. In de modulaire structuur hebben we de data en applicatie van elkaar ontvlecht. De modulaire opzet bevordert ketensamenwerking in de leefomgeving.

Mobiel en flexibel werken in de cloud

De cloud biedt de vrijheid om overal toegang te hebben tot GBI data en applicaties, waardoor gebruikers efficiënter kunnen werken. Ongeacht de locatie, of het nu op kantoor, thuis of in buiten in het veld is, kunnen gebruikers naadloos werken. Binnen is buiten en buiten is binnen.

Continuous Delivery: Altijd Up-to-Date

Het werken in de cloud maakt ook continuous delivery mogelijk voor GBI World. Dit betekent dat de GBI software regelmatig en automatisch wordt bijgewerkt. Gebruikers kunnen daardoor altijd profiteren van de nieuwste functies. Installaties, patches of updates zijn niet meer nodig. Deze aanpak minimaliseert downtime, waarbij updates efficiënt worden geïmplementeerd zonder significante onderbrekingen voor de gebruikerservaring. Bovendien waarborgt het regelmatige updateritme de veiligheid en implementatie van de nieuwste normen, waardoor gebruikers met vertrouwen kunnen werken in een up-to-date en beveiligde digitale omgeving.

ICT en applicatiebeheer

Software as a Service (SaaS) biedt aanzienlijke voordelen en verlaagt de operationele kosten voor informatiemanagers, ICT-specialisten en applicatiebeheerders. Kosten en inzet worden voorspelbaar.

  • Voor informatiemanagers betekent SaaS een een efficiëntere werkomgeving. Omdat software via de cloud wordt aangeboden, elimineert SaaS de noodzaak om op elke afzonderlijke laptop of tablet software te installeren. Gebruikers kunnen eenvoudig inloggen via hun webbrowser. Dat bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor uniforme toegang tot de meest recente softwareversies;
  • Voor ICT-specialisten betekent SaaS een aanzienlijke verlichting van hun werklast. Er is geen eigen servers meer nodig. En door het gebruik van de open source database vervallen ook de kosten voor Oracle licenties . Het beheer van hosting, toegang en beveiliging wordt geborgd in de cloud, waardoor tijd en kosten worden bespaard. De automatische updates en beveiligingspatches die inherent zijn aan SaaS verminderen de noodzaak van handmatige interventie, waardoor de ICT-afdeling zich kan richten op meer strategische taken;
  • Applicatiebeheerders ervaren de voordelen van SaaS door de gestroomlijnde implementatie en het onderhoud van software. De uitgebreide installatieprocedures en complexe systeemconfiguraties zijn verleden tijd . Bovendien kunnen applicatiebeheerders profiteren van de schaalbaarheid van SaaS, waarbij ze snel en eenvoudig capaciteit kunnen toevoegen of gebruikers kunnen aanvullen.

Veiligheid en continuïteit geborgd

GBI World maakt gebruik van het Microsoft Azure-cloudplatform. We werken met gecertificeerde Nederlandse servers. Hiermee garanderen we veiligheid, actuele software en betrouwbare hosting, toegang en beveiliging.

Kortom werken in de cloud met het smart asset platform GBI World beheersysteem, biedt niet alleen flexibiliteit en mobiliteit, maar ook een solide basis voor efficiëntie, kostenreductie en veiligheid.

Werken in de cloud

GBI World is 100% SaaS, volledig webbased en opgezet conform de principes van common ground. Razendsnel en conform moderne standaarden voor ICT, data en beheer. Ervaar het gemak van werken in de cloud. Altijd en overal toegang tot jouw data en applicaties!

Hoe kunnen we je helpen?

Werken in de cloud 100% SaaS met GBI

Verbinden: API koppeling

GBI World API voor veilig, flexibel, modern en schaalbaar verbinden

Verbinden: import & export

GBI World zorgt voor een naadloze en biedt betrouwbare data-integratie en datavalidatie. Optimaliseer jouw dataflow met GBI World.

De voordelen van onze oplossing

Binnen is buiten, altijd en overal toegang

Overal toegang tot jouw GBI data, altijd actueel. Voor efficiënt en flexibel werken. Binnen op kantoor, thuis, onderweg, of in het veld.

Altijd up-to-date

Gebruikers hebben altijd bijgewerkte software, dat scheelt applicatiebeheerders en informatiemanagers veel werk.

Veilige toegang, opslag en hosting

Veilige hosting en opslag op gecertificeerde servers. Veilige toegang tot de database via API's. Geen rondslingerende harde schijven met bijvoorbeeld rioolfilmpjes. Back-ups geborgd. Rollen en rechten geborgd.

Voorspelbare kosten

Geen investeringen meer nodig in lokale ICT infrastructuur, servers, databasestructuren, softwarelicenties, updates en installaties.

Samenwerken in de keten

GBI World maakt het mogelijk om via de cloud samen te werken en informatie te delen met ketenpartners, ontwerpers, inspectiebureaus, aannemers en buitendienstmedewerkers

Benieuwd naar de oplossingen van GBI World voor jouw situatie?

Neem even contact op, of bel ons op 051 363 44 44. We komen graag bij je langs voor een demo of toelichting!

Neem contact met mij op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.