Verbinden: import & export

Naadloze data-integratie, krachtige import/exports en datavalidatie voor grip op jouw gegevensbeheer
Contact

Controle over jouw beheerdata

Wil je meer controle over je gegevens? Met GBI World heb je grip op jouw data en controle over de de dataverbindingen andere bronnen. Zo hou je controle over jouw datakwaliteit. Je genereert eenvoudig exports naar tal van standaarden. Je maakt niet alleen inspectiebestanden aan, maar bovenal valideer je de ontvangen inspectieresultaten voordat je ze weer importeert. Geen vervuiling! GBI World biedt verbinding met de BGT. Je stelt de mapping in, volgt het berichtenverkeer. Ook log je sessies en trap je procedures af. Bovendien bewaak je de historie van mutaties en kun je die zo nodig weer ongedaan maken.

Ongekende mogelijkheden voor import en export

GBIconnector biedt een centrale oplossing met generieke exports naar diverse standaard bestandsformaten zoals Excel, ESRI shape, GeoJSON, GeoPackage, GML en GXF of DGN. Dat maakt het gemakkelijk om optimaal gebruik te maken van beheerdata.

Import, export en validatie van inspectiebestanden

Je maakt in een handomdraai een export aan voor inspectiebestanden conform de gangbare standaarden, zoals voor wegen (SUF-WEG), riolering (RibX) of bomen (SUF-BVC). Daarmee kan elke inspecteur aan de slag. Met GBIconnector valideer je bovendien de inspectiebestanden voordat je weer importeert in jouw database. Zo voorkom je vervuiling of fouten in jouw waardevolle beheerdata.

Met GBIconnector is ook het exporteren van GWSW.OroX en uploaden naar RIONED een fluitje van een cent. Efficiënt en betrouwbaar beheer van je gegevens is binnen handbereik.

Overzicht van sessies en procedures

Behoud het overzicht en beheer al je sessies in één oogopslag. GBIconnector biedt een gestructureerd overzicht, waardoor je controle houdt over het gehele proces. GBIconnector maakt het ook gemakkelijk om diverse procedures op te starten, zoals het vernieuwen van annotatielagen. Zo hou je bijvoorbeeld de rioolkaart of Apptimize koppeling, actueel. GB World maakt verbindingen eenvoudig en efficiënt.

BGT berichtenverkeer

Pas moeiteloos de instellingen van je BGT koppeling aan en stem de mapping af op jouw behoeften. GBIconnector biedt flexibiliteit in het instellen en aanpassen van je BGT koppeling. Stroomlijn het berichtenverkeer met de BGT via de StUF-Geo IMGeo standaard.

GBI World zorgt voor een naadloze integratie conform nationale en internationale standaarden, is gecertificeerd door RIONED en Geonovum, en biedt betrouwbare data-integratie en data-validatie. Optimaliseer jouw dataflow met GBI World.

Verbindingen, import-export en validatie

GBI World zorgt voor naadloze data-integratie, krachtige import/export én datavalidatie voor efficiënt gegevensbeheer.


De voordelen van onze oplossing

Efficiënte data-uitwisseling

Stroomlijn de gegevensuitwisseling, optimaliseer processen en voorkom fouten in beheerdata, voor efficiënt gegevensbeheer.

Geïntegreerde validatie

Valideer eenvoudig je inspectiebestanden, zodat fouten worden gecorrigeerd voordat ze jouw beheerdata bereiken..

Tal van exports

GBI World biedt veelzijdige exportformaten, zoal shape, Excel of GeoJSON, waardoor je erg flexibel bent in het delen van gegevens met verschillende systemen.

Benieuwd naar de oplossingen van GBI World voor jouw situatie?

Neem even contact op, of bel ons op 051 363 44 44. We komen graag bij je langs voor een demo of toelichting!

Neem contact met mij op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.