Workflows binnen & buiten werken

Naadloos samenwerken binnen - buiten - binnen
Contact

GBI World maakt het mogelijk om workflows in te richten die passen bij jouw manier van werken. Ontdek onze speciaal ontwerpen oplossingen voor naadloze integratie en optimale samenwerking: binnen-buiten-binnen. Voor een effectief beheer en onderhoud van jouw openbare ruimte.

Binnen: eenvoudig configureren en inrichten

In de module GBItoolbox richt je moeiteloos de gegevensformulieren in. Definieer velden, rollen en rechten die passen bij jouw workflow en werkprocessen. Dat kan op het niveau van assets / objecten, maar ook specifiek voor bepaalde gegevensvelden binnen één formulier. Stel bijvoorbeeld specifieke formulieren in voor boomonderhoud, een weginspectie, of juist de controle van speeltoestellen, of gemalen of… GBI biedt een wereld aan mogelijkheden voor passende workflows.

Buiten: veldwerk met GBImaps

Met GBImaps gaan de medewerkers buiten aan de slag. Of het nu gaat om inventarisaties of inspecties van bomen, groen, speeltoestellen of wegen, GBImaps biedt intuïtieve toegang. Iedereen met zijn kaartlagen en informatie op maat.

Een buitendienstmedewerker kan vooral raadplegen en mag wellicht enkele velden muteren. Een groenmedewerker gebruikt GBImaps voor inventarisatie van bomen, terwijl een weginspecteur het wegennet inspecteert en alleen daarvan specifieke gegevens mag wijzigen. Een aannemer kan geen vaste gegevens wijzigen, maar wel uitgevoerd werk of verbruikte materialen registreren. Ook een externe inspecteur geeft je specifieke eigen rechten en (tijdelijke) toegang.

Binnen: valideren en gebruiken

Gegevens ingevoerd met GBImaps worden naadloos verwerkt, direct live in de database. Ook een voordeel van werken in de cloud van GBI World. Binnen op kantoor heeft de beheerder altijd toegang tot de verzamelde informatie. Eventueel kan een opzichter of toezichthouder nog een rol krijgen bij het valideren van het veldwerk, of het fiatteren van uitgevoerde werkzaamheden.

Ontdek vandaag nog de efficiëntie van onze binnen-buiten-binnen aanpak voor het beheer en onderhoud van jouw openbare ruimte. Lees meer over de mogelijkheden hieronder.

Workflows binnen-buiten-binnen

Hoe schakel je soepel tussen binnen en buiten, met verschillende rollen en rechten in GBImaps.

Hoe kunnen we je helpen?

Workflows binnen & buiten werken met GBI

Inspecteren

Inspecties van jouw assets, of beeldkwaliteitsmetingen. Voorbereiden en inrichten. Veldwerk op je tablet óf import / export van derden. Analyseren en rapporteren

Mobiel werken

Altijd en overal toegang tot jouw GBI data en applicaties

Maatregeltoets

In de maatregeltoets wegen van GBI World vind je als wegbeheerder alle informatie in één scherm. Alles op de logische plek en via API's verbonden.

De voordelen van onze oplossing

Handig inrichten met GBItoolbox

Maak moeiteloos aangepaste gegevensformulieren voor verschillende taken en rollen. Van buitendienst tot weginspecteur, en stel specifieke workflows en rechten in.

Doelgericht veldwerk GBImaps

Stroomlijn jouw inspecties, inventarisaties en veldwerk met de toegang tot de kaart en voor jou relevantie informatie.

Veilig, geborgd en rolgericht

Wijs nauwkeurig rollen en rechten toe met GBItoolbox. Buitendienstmedewerkers hebben specifieke inzichten, terwijl aannemers alleen toegang hebben tot relevante onderhoudsgegevens.

Benieuwd naar de oplossingen van GBI World voor jouw situatie?

Neem even contact op, of bel ons op 051 363 44 44. We komen graag bij je langs voor een demo of toelichting!

Neem contact met mij op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.