Inspecteren

Breng de kwaliteit in beeld
Contact

Inzicht in de kwaliteit van de assets is belangrijk voor jou als beheerder. Wat is de actuele toestand, hoe gaat de ontwikkeling en waar zitten knelpunten? Met GBI World voer je eenvoudig inspecties uit van jouw areaal: van beeldkwaliteitsmetingen tot weginspectie, boomveiligheid, spelen, klein onderhoud enzovoorts. In GBI World maak je snel jouw eigen inspectieformulier op maat. Neem je tablet mee naar buiten, of wissel inspectiebestanden uit met een inspectiebureau.

Binnen-Buiten-Binnen

Centraal staat de ondersteuning van jouw werkprocessen. Daarbij werken we volgens het principe van Binnen-Buiten-Binnen. Binnen zet je de inspectie- of schouwronde klaar. Voor het veldwerk buiten krijgt de inspecteur een op maat gemaakt formulier mee op de tablet. Resultaten worden direct live bijgewerkt. Binnen heb je als beheerder de beschikking over verschillende manieren voor analyse, presentatie en visualisatie van de resultaten.

Rollen en rechten

GBI World biedt verschillende tools die jou ondersteunen bij de verschillende fases van een inspectie. Je voert eenvoudig zelf een inspectie uit, geeft eigen (buitendienst) medewerkers rollen en rechten, of geeft een externe inspecteur toegang tot specifieke inspectieformulieren. Daarmee beschik je als GBI gebruiker over een breed palet aan inspectiemogelijkheden binnen jouw eigen GBI World omgeving.

Import / export, of verbind met software van derden

Door de modulaire opzet van GBI World is het ook mogelijk om eenvoudig via API’s te verbinden met externe inspectietools, zoals Apptimize platform voor beeldkwaliteitsmetingen. En wil je een inspectie volledig extern laten uitvoeren? Het aanmaken, exporteren en importeren van inspectiebestanden zoals SUF-Weg en RibX wordt volledig ondersteund. Evenals de import van video-inspecties van riolering.

Inspecteer jouw assets met GBI World

Voer inspecties uit van jouw assets: bomen, wegen, speeltoestellen, gemalen, klein onderhoud enzovoorts. Binnen voorbereiden en inrichten. Of export & import van inspectiebestanden. Buiten het veldwerk op je tablet . Binnen analyseren en rapporteren.

Hoe kunnen we je helpen?

Inspecteren met GBI

Beeldkwaliteit schouwen

Met GBI World kun je eenvoudig schouwen. Maak je rondes aan, selecteer de locaties, ken beeldmeetlatten toe en ga buiten aan de slag met je tablet. Binnen analyseer je de beeldkwaliteit met handige dashboards of op kaart

Technische inspecties

Optimaliseer inspecties van jouw assets. Efficiënt en flexibel voor gestroomlijnde processen.

De voordelen van onze oplossing

Binnen = buiten

Eén oplossing, zowel op je tablet als op je laptop of pc

Gebruiksgemak

Eén oplossing, zowel op je tablet als op je laptop of pc

Performance

Onovertroffen snelheid

Rollen en rechten

Formulier op maat en alleen toegang tot de info die nodig is voor het werk

Interactieve dashboards

Visuele analyse in een handomdraai

Benieuwd naar de oplossingen van GBI World voor jouw situatie?

Neem even contact op, of bel ons op 051 363 44 44. We komen graag bij je langs voor een demo of toelichting!

Neem contact met mij op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.