Over ons

Wij zijn #fanvanbeheer

De beste beheersoftware bouwen we samen. Dat doen al sinds 1984, inmiddels 40 jaar. Vanuit Antea Group leveren we daarvoor onze jarenlange expertise aan. Van assetbeheer in de leefomgeving tot data en informatie. Van gebruik en beleving, budgetten en gemeentefinanciën tot ICT en innovatie expertise.

Dat doen we niet alleen, maar samen met enthousiaste en betrokken GBI gebruikers. De Gebruikersvereniging Antea Group is daarbij onze gesprekspartner. Zo maken we GBI elke dag beter. En bieden we de passende tools om in de juiste context, met een transparant en herleidbaar proces te komen tot de juiste afweging voor de fysieke leefomgeving.

Antea Group

Wij zijn fan van beheer! De beste beheersoftware bouwen we samen. Dat doen al sinds 1984, inmiddels 40 jaar. Vanuit Antea Group leveren we daarvoor onze jarenlange expertise aan. Van assetbeheer in de leefomgeving tot data en informatie. Van gebruik en beleving, budgetten en gemeentefinanciën tot ICT en innovatie expertise.

Gebruikersvereniging

De Gebruikersvereniging Antea Group (GVAG) is een onafhankelijke gebruikersvereniging voor informatiesystemen voor het beheer van de openbare ruimte in Nederland. De GVAG is de belangenbehartiger van GBI software gebruikers.