Roerdalen gelukkig met update GBI World

 width=Gemeente Roerdalen kiest voor de update naar GBI World

Roerdalen is een van de eerste gemeenten in Nederland die nadrukkelijk werken aan geluk. Onder de noemer “Klein Geluk uit Roerdalen” is de gemeente actief bezig met het vergroten van geluk in de gemeente. Voor de eigen inwoners en de vele bezoekers, toeristen en recreanten. Met GBI World draagt de gemeente bij aan “Buitengeluk” in de openbare ruimte. Want ook de gemeente Roerdalen heeft gekozen voor de update naar GBI World.

Roerdalen werkt samen met regiopartners Echt-Susteren en Maasgouw in de intergemeentelijke MER-samenwerking. Voor deze drie MER-gemeenten is het belangrijk dat hun software aansluit bij de wensen en bedrijfsvoering van elke individuele gemeente. Met pér gemeente de best passende oplossing en eigen inrichting, waarbij wel gebruik gemaakt wordt van de kracht van de samenwerking. De Roerdalense kernwaarden vertrouwen en verantwoordelijkheid, respect en gelijkwaardigheid vormen de basis voor de voortdurende ontwikkeling van de gemeentelijke organisatie. De modulaire opzet van GBI World sluit daar bij aan en maakt dat mede mogelijk. Daarom koos Roerdalen – samen met de andere MER gemeenten – voor de update naar GBI World.

 width=

Met de update naar GBI World gaat Roerdalen gebruik maken van de performance, gebruiksvriendelijkheid, snelheid en functionele verbeteringen in GBI World. Komende periode wordt de update in gang gezet, waardoor Roerdalen weer optimaal én in de cloud kan werken met GBI. Roerdalen is hiermee klaar voor de toekomst. Gefeliciteerd!

Meer informatie? GBI accountmanager Güngör Arslan vertelt je er graag meer over.