Focus op Omgevingswet

Voor de Omgevingswet is correcte en actuele data van groot belang. Ook jij als beheerder speelt hierbij een belangrijke rol. In deze sessie nemen wij je mee in de Omgevingswet en jouw rol als beheerder. De Omgevingswet is de uitgelezen kans om data te integreren, het beheer te organiseren en data breed te gebruiken in […]

Focus op Samenhangende objectregistratie

Tijdens de sessie wordt u meegenomen wat de samenhangende objectenregistratie voor invloed op uw werkzaamheden zou kunnen hebben. Daarnaast gaan we op een interactieve manier op zoek naar welke acties u nu zou moeten nemen op tot een samenhangende objectenregistratie te komen.

Focus op Omgevingswet

Voor de omgevingswet is correcte en actuele data van groot belang. Ook jij als beheerder speelt hierbij een belangrijke rol. In deze sessie nemen wij je mee in de omgevingswet en uw rol als beheerder.

Focus op Standaardisering en IMBOR

In de wereld van data voert standaardisering de boventoon. GBI en Antea Group is er klaar voor. Wat speelt nu en waar kan je mee aan de slag?

Focus op GBIondersteuning en -dienstverlening

Om onze software voor jou optimaal te laten werken, geven we graag goed ondersteuning en dienstverlening. Over onze plannen initiatieven voor het relatiebeheer, GBIservicedesk en de GBIconsultancydiensten vertellen we graag.

Focus op ontwikkelingen in GBI

‘De beste software maken we samen’ is al jaren ons motto. In deze sessie geven we inzicht in de verbeteringen die we in GBI hebben doorgevoerd.

Focus op Beheer riolering en het GWSW

De wereld van riolering is volop in ontwikkeling. Een nieuwe standaard, een inspectie nieuwe stijl en verbeterde software. Onze experts praten je bij én laten het zien.

Meer weten over GBI World

Bas Boonstra, Adviesgroepmanager GBI, neemt je mee in de ontwikkelingen en de plannen voor de doorontwikkeling van GBI, zodat je goed en helder geïnformeerd bent.

Verdieping Asset Management

Jan Swier is expert én pionier op het gebied van Asset Management en werkt al meer dan 40 jaar aan en voor de spoorwegen in Nederland. Tijdens de GBIdag vertelt hij over zijn passie voor Asset Management, sporen en treinen.