Strategiebijeenkomst GVAG-leden

Op de GBIdag deed ik een oproep aan GBI gebruikers om zich vooral ook aan te melden om mee te denken met de doorontwikkeling van het GBI beheersysteem. Ik ben blij dat er vanuit verschillende disciplines diverse betrokken en enthousiaste GVAG-leden zich hebben aangemeld. Op woensdag 8 juli zullen wij samen met hen, een aantal vertegenwoordigers uit het GVAG bestuur en de themagroepen van de GVAG een online strategiesessie organiseren.

 width=

We zoomen dan verder in op onze visie op de toekomst van beheer en GBI. We gaan concreet met elkaar in gesprek over de bouwopgave, waar we nu reeds staan en wat er dit jaar nog allemaal op de (uit)rol staat.

Strategiebijeenkomst GVAG-leden

Want vanzelfsprekend is het vergezicht voor de toekomst belangrijk, we willen immers geen doodlopende wegen inslaan en ook leren van de keuzes uit het verleden. Maar concreet gaat het vooral ook om de releases die eind dit jaar al gepland staan. Wij realiseren nu reeds tastbare verbeteringen in het GBI. Met de focus op de nieuwe versie en opvolger van GBIdesktop, maar ook een nieuwe versie van de software voor de koppeling met de BGT en een eerste oplossing voor een langlopend dossier: de export van BIM.OROX. Daarnaast blijven we ook gewoon bezig met een nieuwe versie van de GBIappsbank en de GBIkennisbank.

Benieuwd naar deze sessie? Wil je je ook aanmelden? Stuur me dan een berichtje en je ontvangt een uitnodiging voor deze bijeenkomst, of voor een van de volgende sessies. Want de beste software bouwen we samen!

Daarmee pakken we als Antea Group weer onze rol en verantwoordelijkheid voor een optimaal werkend en toekomstbestendig GBI.

Van gemeenten hoor ik de laatste tijd wel eens, natuurlijk ook ingefluisterd door andere partijen, dat ze nu zouden moeten kiezen. Niets is minder waar! Eind dit jaar is de nieuwe release van GBI gereed, waarna het via een gefaseerde uitrol beschikbaar komt voor de gebruikers. Gewoon, met je huidige data en dat zonder gedoe. In dit GBI e-magazine leest u over de verschillende ontwikkelingen.

Ik ben er trots op en vooral ook blij mee dat we dit samen met de inbreng van de GVAG-leden en GBI-gebruikers realiseren.

Bas Boonstra
adviesgroepmanager beheer & GBI