Terugblik GVAG bijeenkomst ‘Upcycle je GBI kennis!’

Donderdag 8 december vond de jaarlijkse GVAG eindejaarsbijeenkomst plaats in het Upcycle Centrum van Almere. Met vanuit de zaal een prachtig uitzicht op alle bedrijvigheid van het Circulaire Ambachtscentrum en ook in de zaal was van alles te zien van de circulaire inrichting; van krukken van autovelgen tot gouden letters aan de wand afkomstig van printplaatjes. Een mooie plek, die Antea Group meegeholpen heeft om te realiseren.

Fijn om elkaar live te spreken en te horen waar iedereen zich mee bezig houdt. Er zijn verschillende afspraken tussen gemeenten onderling gepland om verder te praten over bepaalde onderwerpen. Het doel van de GVAG om inspiratie op te doen van andere gemeenten was hiermee zeker geslaagd. Bedankt voor de organisatie GVAG!

De GVAG had een mooi en vol programma voorbereid, mét huiswerk voor de deelnemers en interessante sprekers. John Joosten, de nieuwe voorzitter van de GVAG, stelde zich voor aan de GVAG leden. Daarna was het de beurt aan de leden zelf. Iedereen hield een pitch over zijn/haar werkzaamheden en eindigde met een vraag die zij graag beantwoord willen zien met GBI. Waardevolle input voor de roadmap. De GBI roadmap 2023 werd door Antea Group toegelicht. Natuurlijk lieten we ook een aantal verbeteringen zien die we in de GBI software hebben gerealiseerd. Een demo over de koppeling van GBI met de BGT. Én een sneak preview van het vernieuwde framework van GBImaps. Ontwikkelingen waar we afgelopen periode hard aan hebben gewerkt. Ook kregen de deelnemers aan de hand van verschillende projecten, acht handreikingen aangereikt om de eerste stappen te zetten richting assetmanagement.

Lees meer over deze sessie en de presentaties op de website van de GVAG.

 width=