Terugkijken webinar: Roadmap en Dashboards

De eerste flitssessie van het jaar stond in het teken van de roadmap met de plannen voor 2024. Ook werden de dashboards van GBIinsights gelanceerd. De introversie is vanaf dit moment voor elke GBI World organisatie beschikbaar. Via accountmanager Güngör Arslan kun jij ook gebruik maken van deze – en meer – handige dashboards.

Thema’s voor 2024

Frank Leijssenaar nam de aanwezigen mee in de roadmap en plannen voor komende tijd. Dit jaar staan drie thema’s centraal. Allereerst de lancering en uitrol van verschillende softwareonderdelen die we ontwikkeld hebben om jouw werkprocessen nog beter te ondersteunen. Zoals het schouwen of gebruiksvriendelijk inloggen via single sign-on. Als tweede de community, samen met onze gebruikersvereniging GVAG en de gebruikers van GBI World. En tot slot natuurlijk de voortdurende ontwikkeling van het smart asset platform GBI World.

Dashboards beschikbaar voor elke GBI World organisatie

Marc de Jong haakte hier meteen op in met de lancering GBIinsights; de dashboardmodule van GBI World. Elke GBI World organisatie beschikt vanaf nu gratis over de introductieversie van deze dashboards. Zo maak je gemakkelijk kennis met de snelle, intuïtieve en interactieve dashboards. In de demo liet Marc zien hoe met een paar drukken op de knop waardevolle inzichten krijg in de veelheid aan data die opgeslagen zit in jouw GBI beheersysteem.

De krachtige dashboards zijn eenvoudig te bedienen voor iedereen, ook zonder GIS-expertise. Daarmee zetten we echt een volgende stap in het ontsluiten en benutten van de waardevolle beheerdata. Voor verdere verdieping zijn uitgebreide dashboards beschikbaar, per asset of thematisch.

Dashboards gebruiken

Wil je meer dashboards gebruiken dan de introductieversie van GBIinsights? Onze projectmanager Güngör Arslan neemt graag contact met jou op over de mogelijkheden en prijzen van de uitgebreide dashboards van GBIinsights!