Marc de Jong

“Als projectsecretaris GBI zet ik mijn jarenlange beheerervaring in voor een optimaal GBI. Je kunt mij altijd bellen over benchmarken van beheerprestaties.”

Nico Punter

“Met de GBI Servicedesk staan we elke dag voor je klaar. Ik kijk graag samen met jou hoe we GBI optimaal kunnen inzetten om jouw werkprocessen te ondersteunen.”

Güngör Arslan

“Vanuit mijn vorige werk heb ik een ruime ervaring op het gebied van data, informatie en beheersystemen. Ik stem graag met je af wat het beste past in jouw situatie.”

Cor Leenstra

“Neem contact op met mij voor een demo of toelichting van de mogelijkheden van GBI. Ik kom graag (online) bij je langs!”

Arjan Wagemakers

“Ik borg de integratie van onze beheerexpertise in de GBIkennisbank, bewaak de werking van de GBIapps en welke data en informatie daarvoor nodig zijn.”

Marien van Zwol

“Met GBIconnector verzorgen we alle data-integratie binnen GBI en van GBI met de omgeving. Toekomstbestendig en geborgd.”

Bas Boonstra

“Ik ben fan van beheer! Mijn ambitie is om met GBI 6 het beste beheersysteem voor gemeenten te bieden.”

Folkert Miedema

‘Ik vind het leuk om vragen te krijgen waar je zelf nog nooit aan gedacht hebt, om dan ook door te vragen waarom de klant dit vraagt. Zo ontstaan soms hele nuttige ideeen, die mogelijk leiden tot nieuwe functionaliteit in GBI’

Adri Wiersma

“ Verbinden is een sleutelwoord voor optimaal beheer van de openbare ruimte. GBI specials zorgen voor extra informatie en functionaliteit. ”