Wilma Theunissen

‘Als ik nu nog applicatiebeheerder bij de gemeente was, zou ik blij worden van de GBI World software!’

Jasper Boele

‘Het is gaaf om iets te mogen ontwikkelen wat niet eerder bedacht is. Het is leuk om uit code iets te creëren waarmee een GBI gebruiker vervolgens gaat werken.’

Marc de Jong

“Als ‘fan van beheer’ zet ik mijn jarenlange beheerervaring in voor een optimaal GBI. Je kunt mij altijd bellen over benchmarken van beheerprestaties.”

Güngör Arslan

“Vanuit mijn vorige werk heb ik een ruime ervaring op het gebied van data, informatie en beheersystemen. Ik stem graag met je af wat het beste past in jouw situatie.”

Cor Leenstra

“Neem contact op met mij voor een demo of toelichting van de mogelijkheden van GBI. Ik kom graag (online) bij je langs!”

Arjan Wagemakers

“Ik borg de integratie van onze beheerexpertise in de GBIkennisbank, bewaak de werking van de GBIapps en welke data en informatie daarvoor nodig zijn.”

Marien van Zwol

“Met GBIconnector verzorgen we alle data-integratie binnen GBI en van GBI met de omgeving. Toekomstbestendig en geborgd.”

Bas Boonstra

“Ik ben fan van beheer! Mijn ambitie is om met GBI het beste beheersysteem voor gemeenten te bieden.”

Folkert Miedema

‘Dankzij m’n kennis van GBI en riolering, help ik gebruikers snel verder. Ik help mee met de ontwikkeling van GBI World, ben betrokken bij implementatie van GWSW en ik ben één van de experts die meedraait in de GBI Servicedesk. Wanneer je als gebruiker een issue hebt dat riool gerelateerd is, kom ik in beeld.’

Adri Wiersma

‘Verbinden is een sleutelwoord voor optimaal beheer van de openbare ruimte. Met API’s zorgen we voor slimme en toekomstbestendige verbindingen.’