Uitnodiging Vakbeurs Openbare Ruimte

 width=Ook dit jaar zijn we met GBI beheersysteem weer aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte. We zien je graag in onze stand!

De wereld van beheer verandert. Alle grote opgaven en ruimtelijke transities moeten hun plek vinden in de openbare ruimte waar de beheerder verantwoordelijk voor is. Ook de werelden van standaarden, data en ICT veranderen, evenals de eisen die de overheid stelt. Dat vraagt om slimme en toekomstbestendige oplossingen. Daarom ontwikkelden we GBI World: hét smart asset platform voor management van de fysieke leefomgeving.

Met datagedreven oplossingen en innovatieve software draagt Antea Group bij aan een openbare ruimte die prettig is om in te leven. Als marktleider in beheer ontwikkelen wij het vakgebied verder met onze partners. Samen zorgen we voor het beste en meest duurzame beheersysteem voor de openbare ruimte GBI World. Zo dragen wij nu en in de toekomst bij aan een aantrekkelijke leefomgeving waar mensen willen wonen, werken, ontspannen en ontmoeten.

GBI World is live en operationeel bij diverse gemeenten en samenwerkingsverbanden. Kom langs op onze stand, dan nemen we je mee in onze visie en laten we onze oplossingen en tools graag zien! Onze GBI accountmanagers Güngör Arslan en Cor Leenstra staan je graag te woord!

“We zien je graag op de beurs: stand 4.2.25!”

Meld je via deze link eenvoudig aan voor gratis toegang.