Update GBIkennisbank

In de GBIkennisbank leg je alle maatregelen, prijzen en strategieën vast die je nodig hebt om te rekenen, plannen en begroten met GBI. We hebben de prijzen in de GBIkennisbank geactualiseerd én het gebruiksgemak verbeterd.

Update maatregelen prijzen 2024

Eén van de voordelen van GBI is het kunnen rekenen, plannen en begroten. Alle gegevens die je daarvoor nodig hebt leg je vast in de GBIkennisbank: beheerstrategieën, maatregelen en normen, eenheidsprijzen en kengetallen. “We hebben de GBIkennisbank flink beetgepakt,” vertelt Ruud van Hoek, adviesgroepmanager Beheer bij Antea Group. “Dat begint met de periodieke actualisatie van de maatregelen en prijzen voor het assetbeheer. Als Antea Group zijn we dagelijks in de weer met het doorrekenen van beheerkosten en opstellen van planningen en meerjarenbegrotingen. We volgen de prijsontwikkelingen in de markt en passen die toe in onze adviezen. Momenteel stabiliseren de prijzen in de GWW sector weer, na een periode van flinke schommelingen. Onze beheeradviseurs hebben de maatregelen voor de verschillende assets geactualiseerd en de prijzen bijgewerkt.”

Maatregelpakketten op maat

“Gelijktijdig hebben we nog een verbetering doorgevoerd,” vervolgt Ruud. “We hebben het gemakkelijker gemaakt om je eigen maatregelpakket samen te stellen aan te passen of prijzen te actualiseren. Het is een beetje technisch, maar eerder vormden het werkpakket en de maatregellijst één geheel. Dat hebben we uit elkaar gehaald. Daardoor heb je nu nog maar één maatregellijst, die je in meerdere beheerstrategieën – of werkpakketten – kunt gebruiken. Handig, want dan hoe je de maatregelen of prijzen ook maar op één plek bij te werken. Ook wanneer je eigen maatregelen of werkpakketten hebt samengesteld.”

Beschikbaar in GBI World

“Het voordeel van werken in de cloud met GBI World is dat we deze updates beschikbaar kunnen stellen zonder ingewikkelde lokale updates of installaties. Fijn voor de applicatiebeheerder. En voor jou als beheerder, want de update en actualisatie van de GBIkennisbank is inmiddels uitgerold bij alle GBI World klanten. GBI World gebruikers beschikken hiermee over de actuele maatregelen en up-to-date prijzen. De naamgeving is ook veranderd. Voortaan geen versienummer meer, maar een duidelijk jaartal. Zodat je in één oogopslag weet dat je met de meest actuele versie werkt.”

Wil je meer weten, neem contact op met de GBI Servicedesk.