Wij zijn fan van beheer!

 width=beroepstrots bij Antea Group

Bij Antea Group en GBI Beheersysteem zijn de ‘fan van beheer’. We zijn trots op de beheerder van de openbare ruimte en diens rol bij de duurzame instandhouding en verbetering van de fysieke leefomgeving. Superleuk dat Stadswerk Magazine ons aanhaalt als voorbeeld van de beroepstrots die we daarmee uitdragen. 

Onze leefomgeving heeft meer maatschappelijke impact dan ooit. De openbare ruimte is de plek waar je je verplaatst naar je werk, de school van je kinderen, de winkel of het sportveld. Alle grote maatschappelijke opgaven van klimaatverandering, energietransitie, vergroening van de stad en circulair werken, tot vervanging van verouderde wijken en assets moeten plaatsvinden in deze openbare ruimte. En vergeet niet het grote belang van sociale aspecten als participatie, ontmoeten, meedoen en samenwerking met belanghebbenden! Als beheerder heb je hierin meer dan ooit een sleutelpositie met jouw kennis, (software)tools, meerjarenplanningen en budgetten.

Met GBI beheersysteem leveren we als Antea Group ondersteunen en inspireren we beheerorganisaties om de rol als regisseur van de leefomgeving slim en duurzaam te vervullen. We maken met de data en apps zichtbaar wat de bijdrage is van de openbare ruimte aan de doelen van het gemeentebestuur. Voor een aantrekkelijke leefomgeving, nu en in de toekomst.

“Daarom zijn we #fanvanbeheer!”

Het hele artikel van Maarten Loeffen en zijn reflectie op beroepstrots lees je hieronder. PS Wil jij ook zo’n mooie oranje fansjaal* ontvangen neem dan contact op met jouw GBI accountmanager Güngör Arslan of Cor Leenstra via GBI Servicedesk. Zij helpen jou graag!

* ook leuk met het aankomende WK 🙂
 width=
 width=